Kvalitet som räknas

De robusta dragen hos Bovans Brun gör henne lätt att hantera och ger henne en utmärkt hälsa. Hon har god produktivitet där hon ger många mörkbruna ägg med starka skal.

Bovans Brun är resultatet av ett balanserat avelsprogram. Hon är en mycket mångsidig och robust höna. Hon har en hög topproduktion, lång hållbarhet och platt äggviktskurva som resulterar i mörkbruna ägg av högsta kvalitet. Bovans Brun har utmärkt foderkapacitet och lugnt beteende vilket gör att hon till fullo uttrycker sin genetiska potential i olika inhysningsmiljöer.

Detta är en utseendemässigt snygg fågel med en bra fjäderdräkt. Bovans Brun är en idealisk fågel för den kommersiella äggproducenten som letar efter en övergripande prestanda.

  • Lätt att hantera
  • Uthålliga resultat även i slutet av omgången
  • Utmärkt skalfärg
  • Överlägsen produktion och uthållighet

 

Vill du ha tips och råd? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning om produktion och djurhälsa.

Daniel Hagel Swedfarm AB

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du frågor om våra produkter, behöver du hjälp eller önskar du mer information? Om du inte riktigt vet vem av oss du ska ringa kan du alltid använda vårt kontaktformulär och ange vad ditt ärende gäller. Vi hör av oss till dig så fort vi kan!

Det går givetvis även bra att ringa till vår växel, så guidar vi dig till rätt person. Eller varför inte komma förbi på ett besök?

Telefon VXL

013-35 99 00

E-post

info@swedfarm.se