Spontanansökan

Vi letar alltid efter nya duktiga människor som vill ansluta till oss. Du är välkommen att söka eventuella lediga jobb eller att skicka en spontanansökan till oss.

Om du tror på att dela med dig av din kunskap och ditt engagemang, då tror vi på dig. Om du vill jobba med att få andra att växa och produktion att optimeras, då vill vi jobba med dig. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats för alla, samtidigt som vi bidrar till produktionen av världens bästa livsmedel – ägget!

Vi erbjuder jobb inom flera olika områden. Nedan följer ett urval.

Kläckeri
I vårt kläckeri kläcker vi kycklingar till äggproducenter. För att arbeta i ett kläckeri krävs ansvarstagande, helhetssyn samt noggrannhet och tempo. Vi ställer höga krav på hygien då kläckprocessen sker i en smittskyddsmiljö. Kläckeriet finns i Västra Götaland.

Uppfödnings- och avelsstall
Vi har stall för uppfödning av värphöns samt egna avelsstall. Arbetet kräver ”djuröga” och självklart djurintresse. Som djurskötare i våra stall måste du vara ansvarstagande och förstå djurens signaler och agera därefter. Du måste vara självgående då du ofta jobbar ensam. Arbetet sker utifrån rutiner och checklistor. Våra stallar finns i Västra Götaland. Här sätter vi hönan i fokus!

Säljare/rådgivare
Som säljare/rådgivare kommer du i kontakt med både kunder och samarbetspartners inom branschen. Att vara säljare/rådgivare hos oss kräver ett gediget djurintresse samt teknisk kunskap då vi inte bara säljer höns utan också inredning till fjäderfästall. Vi erbjuder helhetslösningar till våra kunder. Du ska tycka om att resa, ha hög social kompetens och ett sunt säljdriv. Vi kränger inte – vi säljer resultat!

Ekonomi/Administration
Ekonomi och administration är företagets ”kit” – en viktig del för att det dagliga arbetet ska fungera. Du har kontakt med kunder, leverantörer och samarbetspartners men även interna kontakter. Arbetet kräver noggrannhet, servicefokus, struktur och flexibilitet. Här jobbar den allsidiga spindeln!

Det är på jobbet du spenderar den största delen av dagen, därför är det extremt viktigt att du trivs för att du ska må bra.

Rikke Lybeck Weiss Swedfarm AB

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du frågor om våra produkter, behöver du hjälp eller önskar du mer information? Om du inte riktigt vet vem av oss du ska ringa kan du alltid använda vårt kontaktformulär och ange vad ditt ärende gäller. Vi hör av oss till dig så fort vi kan!

Det går givetvis även bra att ringa till vår växel, så guidar vi dig till rätt person. Eller varför inte komma förbi på ett besök?

Telefon VXL

013-35 99 00

E-post

info@swedfarm.se