Robusta resultat börjar här

Närtill ett sekel av kontinuerlig utveckling och bättre än någonsin. Hos oss kan du köpa både dagsgamla kycklingar och värpfärdiga unghöns.

För god lönsamhet är det viktigt att man kontinuerligt arbetar för att uppnå och därefter bibehålla en hög avkastning, optimal äggkvalitet och låg dödlighet. Höns som mår bra producerar mer och kostar mindre att hålla. Vi på Swedfarm hjälper dig hela vägen – med allt från dagliga rutiner, problemlösning och optimering.

På vårt kläckeri i Herrljunga kläcks värphönshybriderna Bovans Robust, Bovans Brun och Bovans Robust +. Under de senaste åren har vi, i flera steg, investerat i ny teknik för en säkrare och mer effektiv kläckning. Detta hjälper oss nå målen hög kläckprocent och produktion av kycklingar av yppersta kvalitet. Kycklingarna föds sedan upp i ett av våra högklassiga uppfödningsstall, innan de levereras till en av Sveriges äggproducenter.

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du frågor om våra produkter, behöver du hjälp eller önskar du mer information? Om du inte riktigt vet vem av oss du ska ringa kan du alltid använda vårt kontaktformulär och ange vad ditt ärende gäller. Vi hör av oss till dig så fort vi kan!

Det går givetvis även bra att ringa till vår växel, så guidar vi dig till rätt person. Eller varför inte komma förbi på ett besök?

Telefon VXL

013-35 99 00

E-post

info@swedfarm.se