Äggstorleken i fokus

Tycker du om våra stabila hybrid Bovans Robust, men vill ha en något högre äggvikt? Då är Bovans Robust + något för dig.

Bovans Robust + är ett mycket produktiv och kraftfull värphönshybrid. Hon är känd för sin höga anpassningsförmåga till olika klimat och förhållanden, inklusive extrem värme eller kyla, där hon fortsätter att producera ett högt antal högkvalitativa ägg oavsett yttre omständigheter. Bovans Robust + är en balanserad kombination av hög produktion, äggkvalitet och stark hållbarhet.

De producerade äggen har god äggstorlek med en bra inre och yttre kvalitet. Mycket tack vare sin förmåga att lägga ett stort antal prima ägg i olika miljöer, förser Bovans Robust + äggproducenter över hela världen med sin höga äggprduktion.

  • Högt antal stora ägg av högsta kvalitet
  • Balanserad värphybrid
  • Exceptionell produktivitet i alla slags förhållanden
  • Utmärkt hållbarhet

 

Vill du ha tips och råd? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning om produktion och djurhälsa.

Linus Neman Swedfarm AB

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du frågor om våra produkter, behöver du hjälp eller önskar du mer information? Om du inte riktigt vet vem av oss du ska ringa kan du alltid använda vårt kontaktformulär och ange vad ditt ärende gäller. Vi hör av oss till dig så fort vi kan!

Det går givetvis även bra att ringa till vår växel, så guidar vi dig till rätt person. Eller varför inte komma förbi på ett besök?

Telefon VXL

013-35 99 00

E-post

info@swedfarm.se